Marcel Groothof

Mijn naam is Marcel Groothof, 38 jaar en ik woon in Zuidhorn. Ik ben op 5-jarige leeftijd begonnen als keeper bij v.v. Farmsum. Als C-junior heb ik de overstap gemaakt naar v.v. Appingedam. In datzelfde jaar werd ik benaderd door Veendam. Daar heb ik 4 jaar in de jeugd gekeept en 1 jaar in het tweede elftal.

Bij Veendam heb ik heb tegen clubs als Twente, Groningen, Feyenoord en Ajax mogen spelen. Een geweldige ervaring waar ik nu nog steeds veel aan heb.

Ik ben in 1997 weer teruggegaan naar zondag hoofdklasser Appingedam. Na een aantal jaren in het tweede te hebben gekeept, heb ik in het seizoen 2001-2002 mijn debuut gemaakt in het eerste elftal. Na 9 mooie seizoenen bij Appingedam, heb ik nog een jaar voor Holwierde gespeeld.

Daarna heb ik 6 seizoenen bij ACV uit Assen hoofdklasse gespeeld en regelmatig nacompetitie gehaald voor promotie. Een geweldige club die al jaren bewijst dat prestaties en een sterk saamhorigheidsgevoel met veel vrijwilligers prima samengaan. Ik kijk daarom met veel plezier terug op mijn tijd bij ACV.

Vanaf het seizoen 2014-2015 speel ik met veel plezier bij v.v. Zuidhorn (2e klasse).

Ervaring als (keepers)trainer

Ik ben bij v.v. Farmsum twee jaar trainer geweest van het dameselftal en bij v.v. Appingedam drie jaar trainer van de B- en A-junioren. Ik geef vanaf het seizoen 2016-2017 keeperstraining aan de keepers van de JO19 en JO17 van v.v. Zuidhorn.

Ik heb daarnaast in voorjaar van 2017 keeperstrainingen verzorgd voor Techniekschool “Het Verschil” in Zuidhorn.Ik hoop dat ik door mijn ervaring en enthousiasme veel keep(st)ers nog beter kan maken.

Zie ik jou bij de keeperstraining?

Met vriendelijke sportgroet,

Marcel Groothof

X