Trainers

Marcel Groothof

Mijn naam is Marcel Groothof, 40 jaar en ik woon in Zuidhorn. Ik ben op 5-jarige leeftijd begonnen als keeper bij v.v. Farmsum. Als C-junior heb ik de overstap gemaakt naar v.v. Appingedam. Vervolgens werd ik benaderd door Veendam. Daar heb ik 4 jaar in de jeugd gekeept en 1 jaar in het tweede elftal.

Bij Veendam heb ik heb tegen clubs als Twente, Groningen, Feyenoord en Ajax mogen spelen. Een geweldige ervaring waar ik nu nog steeds veel aan heb.

Ik ben in 1997 weer teruggegaan naar zondag hoofdklasser Appingedam. Na een aantal jaren in het tweede te hebben gekeept, heb ik in het seizoen 2001-2002 mijn debuut gemaakt in het eerste elftal.

Na 9 mooie seizoenen bij Appingedam, heb ik één jaar voor Holwierde gespeeld.

Vanaf het seizoen 2006-2007 heb ik 6 seizoenen voor ACV uit Assen in de zaterdaghoofdklasse gespeeld. We hebben regelmatig nacompetitie gehaald voor promotie en mooie wedstrijden mogen spelen.

Een geweldige club die al jaren bewijst dat prestaties en een sterk saamhorigheidsgevoel met veel vrijwilligers prima samengaan. Ik kijk daarom met veel plezier terug op mijn periode bij ACV.

Vanaf het seizoen 2014-2015 speel ik met veel plezier bij v.v. Zuidhorn (2e klasse). In mei 2019 ben ik gestopt als keeper en zijn we op de slotdag kampioen geworden van de 3e klasse C.

Ervaring als (keepers)trainer

Ik ben bij v.v. Farmsum twee jaar trainer geweest van het dameselftal en bij v.v. Appingedam drie jaar trainer van de B- en A-junioren. Vanaf het seizoen 2016-2017 geef ik met veel plezier keeperstraining aan de keepers van de 1e en 2e selectie, O19 en O17 van v.v. Zuidhorn.

Vanaf september 2017 heb ik Keepersschool Onder de Lat met de locaties Assen, Zuidhorn en Oude Pekela. Daarnaast geef ik wekelijks privétrainingen.

Hopelijk zie ik jou ook bij de keeperstraining?

Met vriendelijke sportgroet,

Marcel Groothof

Erwin Jagt

Mijn naam is Erwin Jagt, 19 jaar en ik woon in Assen. Ik ben op 8-jarige leeftijd begonnen met keepen bij v.v. Asser Boys in Assen. Hier heb ik 7 seizoenen onder de lat gestaan. Vervolgens heb ik als B-junior de overstap gemaakt naar ACV waar ik altijd deel heb mogen uitmaken van de hoogste jeugd selectieteams.

Afgelopen seizoen heb ik als A-junior al vaak onder de lat gestaan bij de 2e selectie van ACV. Komend jaar maak ik dan ook de overstap van de junioren naar de selectie van ACV.

Ervaring als trainer

Naast fanatiek zelf te voetballen ben ik ook als trainer al 4 seizoenen met veel enthousiasme bezig. Zo heb ik 2 seizoenen de keeperstrainingen voor de jonge jeugd verzorgd binnen ACV.

Afgelopen seizoen was ik ook als keeperstrainer werkzaam bij Keeperschool Onder de Lat. Naast dat ik met veel zin komend seizoen weer de trainingen ga verzorgen voor Keeperschool Onder de Lat ben ik ook de jeugdtrainer van het JO11-2 bij ACV.

Groeten,

Erwin Jagt

X