Privétraining

Bij Keepersschool Onder de Lat heb je de mogelijkheid om privétraining(en) te volgen.

Door deze trainingen ga je op korte termijn grote stappen zetten, omdat je heel veel ballen krijgt en er meer coachmomenten zijn.

De trainingen zijn ook zeer geschikt voor keepers die bij hun eigen club keeperstraining volgen, maar graag extra begeleiding/training willen hebben om bepaalde vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

De 1 op 1 trainingen duren 60 minuten en zijn (in overleg) op meerdere locaties mogelijk. Je kunt trainen op de volgende locatie:

Veendam – Robert Smit (keeperstrainer jeugdopleiding FC Groningen)

Assen       – Erwin Jagt (keeperstrainer jeugdopleiding ACV)

Zuidhorn  – Marcel Groothof (keeperstrainer jeugdopleiding FC Groningen en eigenaar Keepersschool)

 

Hieronder staan verschillende voorbeelden van pakketten. Andere opties zijn bespreekbaar. Locatie en tijdstip in overleg.

Als ik aan de 1 op 1 trainingen van Marcel denk voel ik: YESSS IK MAG WEER! Héél veel geleerd in korte tijd. Ik weet nu beter hoe ik moet uitkomen, duiken met insnijden, uittrappen en heb gewerkt aan mijn klemvast techniek. Ik was nog lang niet klaar! Kan niet wachten op de Keeperschool Onder de Lat locatie Zuidhorn! #bedankt Marcel!#

Tycho

Keeper

Op dit moment krijgen keepers van onderstaande clubs privétraining:

GVAV Rapiditas
FC Zwolle
SV Bedum
ACV
Zuidhorn
SC Stadskanaal
Veendam 1894
‘t Fean’58

Ben je geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier op de website, via WhatsApp op telefoonnummer 06 – 1438 6976.
Ik hoop je binnenkort te zien op één van mijn trainingen.

X